Dilovası’nda zabıta sıkı denetimde: İş yerleri ve ürünler mercek altında « Seka Haber

Avatar

Dilovası’nda zabıta sıkı denetimde: İş yerleri ve ürünler mercek altında

Dilovası’nda zabıta sıkı denetimde: İş yerleri ve ürünler mercek altında
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2025 - 17:24

193 views

Zabıta ekipleri, Dilovası’ndaki işletmeleri kapsamlı şekilde kontrol ederek kurallara uymayanları tespit etti ve son kullanma tarihi geçmiş ürünleri topladı.

İlçe genelinde yürütülen denetimlerde kasap, market, lokanta, kafe, pastane ve fırınlar detaylı şekilde incelendi. Hijyen, etiketleme, fiyat kontrolü ve üretim koşulları gibi kriterler gözden geçirildi. 120 iş yeri kontrol edilirken, eksiklik tespit edilen 45 işletmeye tutanak tutuldu, 10 işletmeye idari yaptırım uygulandı ve ruhsata aykırı faaliyet gösteren 3 iş yeri mühürlendi. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş 450 ürün imha edildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, denetimlerin vatandaşların güvenliği ve sağlığı için sürekli devam ettiğini vurguladı ve kurallara uyan işletmelere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.