Şampiyonluk Çayırova Belediyesi’nin oldu « Seka Haber

Avatar

Şampiyonluk Çayırova Belediyesi’nin oldu

Şampiyonluk Çayırova Belediyesi’nin oldu
Son Güncelleme :

15 Eylül 2025 - 14:55

134 views

Çayırova Belediyesi, geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu İlkan Karaman anısına düzenlenen turnuvada şampiyon oldu. Finalde Fenerbahçe Koleji Novotel’i 94-60 mağlup eden Çayırova ekibi, turnuvanın kazananı olarak adını yazdırdı.

Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda üç gün süren turnuvada Çayırova Belediyesi’nin yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe Koleji Novotel mücadele etti. Final maçında Çayırova Belediyesi, Ahmet Kutay Güneş, Enes Berkay Taşkıran, Doğukan Şanlı, Berkay Candan ve Tarık Sezgün’den oluşan ilk beşiyle sahaya çıktı.

Yabancı oyuncularını dinlendiren Çayırova Belediyesi, maç boyunca üstün bir performans sergileyerek 94-60’lık skorla galip geldi. Maçın en skorer oyuncusu 24 sayıyla Erdi Gülaslan olurken, Berkay Candan 20, Enes Berkay Taşkıran 15 ve Doğukan Şanlı 12 sayı kaydederek galibiyette önemli katkı sağladı.

Maç sonrası düzenlenen törende turnuvaya katılan sporculara madalya ve hediyeler verildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden, takımımızın formasını gururla taşımış eski milli basketbolcumuz İlkan Karaman anısına düzenlediğimiz üçlü turnuvada; önce Konya Büyükşehir Belediyesi’ni, sonrasında ise Fenerbahçe Koleji’ni mağlup eden takımımızı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Veri alınamadı.