Çayırova’ya 18 bin 500 metrekarelik sosyal tesis geliyor « Seka Haber

30 Eylül 2025 - 22:41
Avatar

Çayırova’ya 18 bin 500 metrekarelik sosyal tesis geliyor

Çayırova’ya 18 bin 500 metrekarelik sosyal tesis geliyor
Son Güncelleme :

17 Eylül 2025 - 15:59

30 views

Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim vaatleri arasında yer alan 18 bin 500 metrekarelik sosyal tesis için çalışmalar başladı. Proje kapsamında farklı yaş grupları için oyun alanları, seyir terasları, yürüyüş yolları, fitness alanları, halı saha, basketbol sahası, mescit, sosyal tesis ve otopark gibi birçok etkinlik alanı inşa edilecek.

Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada “Özellikle Çayırova ve Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlarımızın, hem yürüyüş yapabilmeleri hem de rahat nefes alabilmeleri ve hoşça vakit geçirebilmeleri için bulunduğumuz Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı daha da büyütüp, güzel bir park projesi uygulamasına başladık” dedi.

Editör: Mümin Semih Dırama

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Veri alınamadı.