Çayırovalı yüzücü Yağmur Yeyin, Trabzon finallerinden 4 madalya ile döndü « Seka Haber

Avatar

Çayırovalı yüzücü Yağmur Yeyin, Trabzon finallerinden 4 madalya ile döndü

Çayırovalı yüzücü Yağmur Yeyin, Trabzon finallerinden 4 madalya ile döndü
Son Güncelleme :

01 Aralık 2025 - 18:51

363 views

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yüzücüsü Yağmur Yeyin, Trabzon’da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Gelişim Ligi Finalleri’nde gösterdiği performansla 4 madalya kazanarak organizasyona damga vurdu.

Trabzon’da Vedia Nil Apak Anısına gerçekleştirilen ve 1.178 sporcunun katıldığı 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Türkiye Finalleri’nde Çayırova Belediyesi iki sporcu ile mücadele etti. Kulübün genç yüzücüsü Yağmur Yeyin, yarışları iki gümüş, iki bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile tamamladı. Bir diğer sporcu Hesna Zeren Turali ise yüzlerce sporcu arasında ilk 10’a girmeyi başardı.

İki stil, dört derece
Turnuva sonuçlarına göre Yeyin, 100 metre kelebek ve 50 metre kelebek yarışlarında Türkiye üçüncüsü olarak iki gümüş madalya aldı. Genç sporcu ayrıca 200 metre karışık ve 50 metre serbest kategorilerinde Türkiye dördüncülüğü elde ederek iki bronz madalya kazandı.

Aynı kulüpten Hesna Zeren Turali ise 200 metre karışıkta Türkiye 10’uncusu, 200 metre kurbağalamada Türkiye 12’ncisi olarak finalleri tamamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Veri alınamadı.