24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gebze Belediyesi bünyesinde görev yapan eğitimcilerle düzenlenen kahvaltı programında Başkan Zinnur Büyükgöz, eğitimcilere teşekkür etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan eğitmenler, kurs hocaları ve eğitim personeliyle kahvaltıda buluştu. Başkan Büyükgöz, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, çalışmalarının önemine vurgu yaptı.
Programda konuşan Büyükgöz, “Eğitim; şehrimizin, toplumumuzun ve geleceğimizin en sağlam yatırım aracıdır. Belediyemizde görev yapan siz değerli eğitimcilerimiz, sadece kurs ya da program yürütmüyorsunuz; kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yeni ufuklar açıyorsunuz. Emekleriniz ilçemizin sosyal dokusunu güçlendiriyor. Hep birlikte Gebze’yi daha bilinçli ve güçlü bir şehir haline getiriyoruz. Tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.