SON DAKİKA

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 1 MAYIS MESAJI
BAŞKAN KOCAMAN’DAN 1 MAYIS MESAJI
02:35
1 Mayıs 2020

Covid-19 önlemleri kapsamında tedbirlerin ilçe genelinde işçi arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile titizlikle sürdürüldüğünü  belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,  “Her zaman olduğu gibi bu salgın sürecinde de işçi arkadaşlarımız fedakarca ile gece-gündüz demeden çalışarak örnek bir performans sergilemişlerdir. Her birini yürekten tebrik ediyorum. Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü meydanlarda değil evlerimizde kutlayacağız. Bu gereklilik, işçi kardeşlerimizin mücadelesinden, emeklerinden bir şey eksiltmeyecek.

 

Aksine sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında hükümetimizin titizlikle üzerinde durduğu bir konu olarak çözüm politikaları ve paketleri geliştirilmektedir. Her koşulda işçi ve emekçilerin yanında olan devletimiz, işçi kardeşlerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesini sağlamak için her zaman olduğu gibi bu süreçte de tüm imkanlarını seferber etmektedir. 

 

Bu vesile ile güçlü Türkiye’nin inşaasında, ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir paya sahip olan, alın terleri ile ekonomik sistemin vazgeçilmez yapı taşlarından olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; barışçıl ve uzlaşmacı hak arama mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum