SON DAKİKA

Büyükakın, Yemeğini Yolcusuyla Paylaşan Şoförü Ağırladı
Büyükakın, Yemeğini Yolcusuyla Paylaşan Şoförü Ağırladı
11:32
28 Nisan 2021

İftar vaktinde otobüsü kenara çekerek yanında bulunan iftariyelikleri yolcusuyla paylaşan Ulaşımpark şoförü Arif Korkmaz herkesin takdirini kazandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Korkmaz’ı makamında ağırlayarak tebrik etti. Ramazan ayının rahmet ayı olduğu gibi aynı zamanda paylaşım ayı olduğunu söyleyen Başkan Büyükakın, Büyükşehir personeli Korkmaz’ın davranışının Ramazan’ın getirdiği bereketin bir göstergesi olduğunu vurguladı.
“GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR”
Kocaeli Büyükşehir Belediyeye Başkanı Tahir Büyükakın, iftariyeliğini yolcusuyla paylaşan Ulaşımpark şoförü Arif Korkmaz’ı misafir etti. Korkmaz’ı Büyükşehir Başkanlık makamında ağırlayan Başkan Büyükakın, “Ulaşımpark’ta görev yapan personelimizin yaptığı insanın içini ısıtan davranışlar bizim de göğsümüzü kabartıyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
“RAMAZAN PAYLAŞIM AYIDIR
Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “Arif Korkmaz arkadaşımın davranışından bir kez daha görüyoruz ki Ramazan ayı aynı zamanda paylaşım ayıdır. Çalışma arkadaşımız sadece ekmeğini paylaşmadı. Sevgiyi, güzelliği, kardeşliği ve aynı zamanda rahmeti de paylaştı. Arkadaşımızla bir araya gelerek teşekkür etmek, Ramazan’ın rahmet ve bereketine ortak olmak istedik. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı. Ulaşımpark şoförü Arif Korkmaz ise “Evimizde nasıl karşılıyorsak misafirimizi çalışırken de aynı şekilde yolcularımıza hizmet etmek için görev yapıyoruz. Tüm yolcularımız bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum
Darıca
Gündem