SON DAKİKA

Çayırova Sosyal İstişare Ekibi aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Çayırova Sosyal İstişare Ekibi aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi
13:04
19 Eylül 2022


Çayırova siyasetine renk ve kalite katan Sosyal İstişare Ekibi aylık olağan istişare toplantısını önceki gün yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.
Çayırova da kurulan Sosyal istişare ekibi her ay olduğu gibi Eylül ayında da bir araya gelerek ülkemizin Kocaeli'nin ve Çayırova'nın geleceği ile ilgili istişareler de bulundu. 
Sosyal istişare ekibinin yapmış olduğu toplantı, Çayırova Alperen Ocakları Kurucu Başkanı şu anda ise AK Parti ilçe yöneticisi Mehmet Toprak liderliğinde gerçekleşti. Toplantıya ilçe yöneticileri meclis üyeleri mahalle başkanları mahalle yönetimleri ve istişare kurul üyeleri katılım sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mehmet Toprak, “İslami âlem davasına gönül vermiş ilahi kelimetullah için nizam-ı âlem diyen şerefli Türk milletinin onurlu bireyleri. Yapmış olduğumuz bu oluşum yaklaşık 7 seneden beri Çayırova siyasetinin tam göbeğindedir bu oluşumun amacı yüreği iman dolu vatan evlatlarını bir araya toplayıp Çayırova menfaatini gözetip ahlaklı adaletli hak için garibin gureba'nın yanında olmaktır. Bu oluşumun bir siyasi oluşumdan daha öte bir oluşumdur. Bu ekibi yönlendiren bu ekibin bağlı olduğu hiçbir kurum ve kuruluş yoktur hiç kimsenin sözcüsü adamı değiliz. Derdimiz hakkı ve adaleti söyleyen adaletle yönetilen kurum ve kuruluşlara destek verip, yanlışın haksızlığın ve adaletsizliğin karşısında durmaktır” İfadelerini kullandı.
Toprak yaptığı açılış konuşması sonrası ise tüm katılımcılara tek tek söz vererek bir çok farklı konuda fikir alış verişi gerçekleştirdi. Toplantı ikramlar ve sohbetler eşliğinde son bulurken Mehmet Toprak istişarelerin devam edeceğini belirtti
 

Haber : Çağrı Gökdemir

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum