SON DAKİKA

ÇESK Basketbol lige galibiyetle başladı
ÇESK Basketbol lige galibiyetle başladı
17:14
7 Nisan 2022

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) Basketbol takımı Türkiye Basketbol 3.ligi ilk hafta müsabakasında Gölcük Belediyesi ile karşılaştı. Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleyi ÇESK Basketbol 75-55 kazandı.

Türkiye Basketbol 3.Ligi’nde 2022 sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı nedeniyle Darıca’da oynanan karşılaşma ÇESK Basketbolun farklı galibiyetiyle sonuçlandı. Kuruluşunun ilk senesinde bir üst lige yükselme başarısı gösteren ÇESK Basketbol, ilk kez mücadele ettiği Türkiye Basketbol 3.Ligi’nde iddialı kadrosu ve güzel oyunuyla dikkat çekti. ÇESK Basketbol ilk hafta sonuçlarının ardından puan tablosunda 2 puan ve +20 averaj ile zirvede yer aldı.

İLK YARI GECE İKİNCİ YARI GÜNDÜZ
Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan ÇESK Basketbol, maçın ilk sayısından periyot sonuna kadar tabelada rakibinin gerisinde kaldı. İkinci periyota da hızlı başlayan Gölcük Belediyesi, farkı çift hanelere kadar taşıdı. İlk yarının sonunda reaksiyon gösteren Çayırova temsilcisi farkı azaltmayı başarsa da soyunma odasına 29-26’lık skorla geride gitti.
  
İkinci yarı bambaşka bir kimlikle sahaya çıkan ÇESK Basketbol 3.periyota hızlı başladı. Üst üste bulduğu üçlüklerle rüzgarı arkasına alan ÇESK Basketbol, kısa bir süre içerisinde rakibini yakalayarak öne geçti. Benchten gelen oyuncu katkısıyla farkı açan mavi yeşilli ekip ikinci yarı oyunun tamamını domine ederek maçı 20 sayı fark ile kazandı.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum