Körfez Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hayata geçireceği Çamlıtepe Spor Kompleksi’nde inşaat süreci resmen başladı.
Körfez ilçesinde yapılacak Çamlıtepe Spor Kompleksi için ilk kazma vuruldu. İçerisinde kapalı halı saha, basketbol sahası, kondisyon alanı ve amatör kulüpler için ofisler yer alacak tesiste çalışmalar başladı.
Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Etüt–Proje Müdürü Cumali Gündoğdu ile birlikte proje alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Söğüt, “Gençlerimiz için çok güzel bir spor kompleksi inşa edeceğiz” dedi.
Projeye dair detayları da paylaşan Başkan Söğüt, bin 78 metrekarelik spor tesisi idari binası, 464 metrekarelik basketbol sahası, bin 365 metrekarelik kapalı halı saha, 2 bin 664 metrekarelik açık antrenman sahası ve 195 metrekarelik kondisyon alanının yer alacağını aktardı. Kompleksin destek hizmet binasında ise soyunma odaları, amatör kulüplere tahsis edilecek ofisler ve minder sporları için bin metrekarelik alan bulunacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yürütülen projeyi en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayan Söğüt, “En kısa süre içerisinde de bölgemize kazandıracağız, gençlerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.