SON DAKİKA

Kürşat Tuncel’den Emlak Kulübü üyelerine eğitim “Emlak Danışmanı’nın 365 Günü” nü anlattı
Kürşat Tuncel’den Emlak Kulübü üyelerine eğitim “Emlak Danışmanı’nın 365 Günü” nü anlattı
12:55
20 Temmuz 2022

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen üyelerine yönelik etkinlikleriyle dikkatleri çeken Emlak Kulübü, bu defa da, eğitim vermesi için sektörün yakından tanıdığı eğitmen, yazar, yaşam koçu Kürşat Tuncel’i ağırladı.

Kocaelide ilk defa düzenlenen “Emlak danışmanının 365 günü” konulu eğitim için Gebze Ticaret Odası Konferans Salonu’nda bir araya gelen Emlak Kulübü Yönetimi ve üyeleri, konuşmacı Kürşat Tuncel’i büyük bir dikkatle dinledi
Yoğun ilginin olduğu eğitim semineri, katılımcılar tarafından tam not alırken, Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat Özdağ yaptığı konuşmasında, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kuruluna kendilerini misafir ettikleri için teşekkür ederek, ’’ Emlak Kulübü olarak bilgiye eğitime ve paylaşmaya çok önem veriyoruz. Bu amaçla emlak sektöründe Türkiye’nin en iyi hocalarından Kürşat Tuncel ile ilk eğitimimizi düzenlemenin ve değerli emlak profesyonelleri ile bir arada olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Emlak Kulübü olarak bundan sonra da en iyilerle çalışmaya ve sektörümüz için en iyilerini yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum, hepiniz hoşgeldiniz “dedi
Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ise yaptığı konuşmasında “ Emlak Kulübü ’nün bu güzel etkinliği için emeği geçenleri ve üyelerini tebrik ederiz. GTO olarak her zaman  Emlak Kulübü’ nün yanında olacağız” şeklinde görüşlerini aktardı.
Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat Özdağ, Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin’e, GTO Yönetim Krulu Başkanı Nail Çiler’e takdim edilmek üzere teşekkür plaketi verdi.
Emlak Sektörü’ne yönelik verdiği eğitimin ardından teşekkür plaket ile onurlandırılan Kürşat Tuncel, duygularını şu şekilde ifade etti; Bugün ilk defa Kocaeli’de Emlak Kulübü sponsorluğunda bir ilki burada gerçekleştirdik, katılımcıların ilgisinden oldukça memnun oldum, bu eğitimin ardından buradan aldıkları bilgilerle bu çalışma sistemini işlerinde de uygulamalarını isterim.
Katılımcılara verilen sertifika taktiminin ardından program sona erdi

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum