SON DAKİKA

Şener GYD Yaz Turnuvası Başladı.
Şener GYD Yaz Turnuvası Başladı.
16:38
1 Ağustos 2022

Şener GYD Yaz Turnuvasının açılış galası ve grupların ilk karşılaşmaları hafızalardan silinmeyecek sahnelere ev sahipliği yaptı.

18 Eylül tarihinde final karşılaşmaları ile sona erecek turnuvanın başlama vuruşunu ünlü teknik direktör Güvenç kurtar yaptı.

Başlama vuruşu öncesinde yapılan açılış galası, iş, siyaset, sivil toplum camialarının temsilcileri ile spor kamuoyunu bir araya getirdi.

20 takımın 4 grupta mücadele edeceği Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası açılış galasına Güvenç Kurtar’ın yanı sıra Olimpiyat madalyalı Milli Karatecimiz Eray Şamdan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Deniz, GEBZESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş, Darıca Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Koca, Karate Milli Takımı Antrenörü Adnan Şamdan, Gebzespor eski başkanı Hüseyin Deniz, Darıca Gençlerbirliği Asbaşkanı Ertuğrul Işık, Bölgemizde kurulu bulunan tek kadın futbol takımı olan Arapçeşme Kadın Futbol Takımının oyuncuları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TSE Başdenetçisi Fatih Soylu’nun komite başkanı olarak görev aldığı turnuvada Fenerbahçeli İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yücel, MHP Gebze geçmiş dönem ilçe başkan yardımcısı Akın Yıldız ve bölgemiz futbol camiasının yakından tanıdığı spor adamı Başar Özkan komitenin diğer üyeleri oldu.

18 Eylül tarihine kadar her Pazar doyasıya futbol keyfinin yaşanacağı turnuvanın açılışı için ilçemize gelecek olan Avrupa gol kralı eski Milli futbolcu Tanju Çolak, babasının yoğun bakımda olması nedeniyle katılamadığı açılış galasına telefonla bağlanarak organizasyonun ev sahipliği yapan Şener Yılmaz ve Gebzelilere iyi dileklerini, katılımcı kulüplere de başarı dileklerini iletti. Turnuvanın gelecek karşılaşmalarında ve final gecesinde Gebzelilerle buluşma sözü veren ünlü futbolcuya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Şener Yılmaz ise programın açılış konuşmasında turnuvanın Gebze’nin marka değerine yakışan şekilde süreceğini, futbolun seyir ve oynama zevkinin doyasına yaşanacağı günlerde Gebzelileri hafta sonları grup ve final maçlarına beklediklerini söyledi.

TSE Başdenetçisi ve Turnuva Komite Başkanı Fatih Soylu ise konuşmasında turnuvanın teknik detaylarını konuklara anlatarak komite üyeleri ile birlikte turnuvanın en sağlıklı şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayacaklarını dile getirdi. Soylu konuşmasının devamında turnuva boyunca ve final gecesinde Türk futbolunun efsane isimleri Cemil Turan, Tanju Çolak, İbrahim Üzülmez, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu ve Oğuz Çetin’in Gebze’yi ziyaret ederek turnuvaya destek vereceklerini açıkladı.

Turnuvanın sponsorlarından bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Karagülle İnşaat ve Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay ise konuşmasında “ Gebze her şeyin en iyisine layık. Turnuvaya katılan takımlara ve emeği geçen herkese başarılar dileriz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olma gayretimizi taçlandıran bu organizasyonun bölgemizin marka değerine katkı sağlamasını umuyorum “dedi.

MHP İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Deniz ise konuşmasında halen tedavi süreci devam eden ilçe başkanı Bülent Özdemir’in selamlarını ve turnuvaya katılan takımlara başarı dileklerini iletti.

Turnuvanın açılış galasına eşi ve kadın kolları temsilcileri ile birlikte katılan AK parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise selamlama konuşmasında “ Futbola ve sıla-i rahime gönül vermiş Şener Yılmaz ve ekibinin düzenlediği turnuvanın heyecanını ve finalini yine hep birlikte yaşayacağız. Gebze her şeyin en iyisine layık. Futbol hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum.”dedi.

GÜVENÇ KURTAR TEKRAR GELECEK

Karagülle İnşaat Kamuran Akbay, Aksu Yapı Yusuf Aksu, Aker Holding Ertuğrul Işık, Can- Ak İnşaat Can Ak, Kale Mimarlık Yunus Kale, DDC Reklam Muhammet Öztürk, Çelebioğlu Gayrimenkul Cihan Çelebi’nin sponsor oldukları turnuvanın başmala vuruşunu yapan ünlü teknik adam Güvenç Kurtar ise Gebze’de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek “ Spora, futbola özellikle gelecek nesillere yönelik yapılan yatırımlar ve onlara yönelik sosyal aktiviteler çok önemli. Geleceğin futbol yıldızları, teknik adamları bu sahalardan çıkacak. Şener Yılmaz’ı kutluyorum. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Son dakika oluşan programları nedeniyle burada bulunamayan geçmiş dönem milletvekilimiz, İstanbul eski il Gençlik ve Spor Müdürüz Vedat Bayram’ında tüm Gebzeli sporseverlere selamlarını iletmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Turnuvanın belirle bölümlerinde yine hep birlikte olmayı umuyorum. Ayrıca özellikle böyle bir organizasyona destek ve katkı sağlayan sponsor firmalara da altını çizerek teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

Turnuvanın açılış galasına katılan isimlere Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ve Karagülle İnşaat’ın sahibi Kamuran Akbay tarafından plaketlerinin takdim edilmesinin sonrasında bölgemiz iş dünyasının başarılı temsilcilerinden Aldil Yapı’nın sahibi İzzet Yıldırım’ın turnuvanın gol kralına verilecek para ödülüne sponsor olduğu açıklandı.

Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası’nın grup maçlarının ilkinde Gebze Birlik Spor İle Dölek Gençlik Gümüşhane takımları karşılaştı. Futbolun seyir zevkinin doruklara çıktığı müsabakayı Yavuz Altınkaya yönetti. Karşılıklı gol düellosuna sahne olan müsabakanın ikinci yarısında oyunu kontrol altına alan Gebze Birlikspor, Dölek Gençlik Gümüşhane’yi 8-5 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

ŞENER GYD YAZ FUTBOL TURNUVASI GRUP MAÇLARI 1.HAFTA SONUÇLARI

A GRUBU

GEBZE BİRLİKSPOR 8 – DÖLEK GENÇLİK GÜMÜŞHANE 5

SEAT CLUB LİFE 1– HADDİNİ BİLBAO 12

B GRUBU

BEŞKAYA FC 1 – GELİŞİM YIKIM 5

ATAKSPOR 3 – AYHAN YILMAZ SİGORTA 8

C GRUBU

KÜLTE CİVATA AŞ. 20 – AKER HOLDİNG 3

AK – ES FİLO 10 – ARAPÇEŞME FC 1

D GRUBU

DİNÇER LOJİSTİK 5 – KARATAŞ MOBİLYA 7

ÇELENK METAL KRALIN ASKERLERİ 3 – REAL GİRESUN 2

 

GOL KRALLIĞI

İlk hafta maçlarının ardından gol krallığında sıralama ise şu şekilde oluştu.

Külte Cıvata’dan Alperen Aşkın 6 gol,

Gebze Birlik Spor Fatih Kahraman 5 gol,

Haddini Bilbao’dan Muhammed Nuri Tosun 4 gol

AK-ES filodan Köksal Şanlı 4 gol

AK – ES filodan Mesut Bulut 4 gol.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum