SON DAKİKA

Yesevi Ocakları Darıca İftarda Buluştu
Yesevi Ocakları Darıca İftarda Buluştu
11:45
22 Nisan 2022

Yesevi Ocağı eğitim, kültür ve sanat Derneği Darıca şubesi iftarda buluştu. Başkanlığını Osman Demir’in yaptığı Yesevi Ocağı eğitim, kültür ve sanat Derneği Darıca temsilciliği iftarda bölge STK ve siyasi başkanlarıyla bir araya geldiler.

Başkanlığını Osman Demir’in yaptığı ve bir çok tanınmış kişilerinde üyesi olduğu
Yesevi Ocağı eğitim, kültür ve sanat Derneği Darıca şubesi iftar yemeği verdi. İftara Yesevi Ocakları Genel Başkanı Eren Elmalı, Şehit aileleri, gaziler, Sivil Toplum Kuruluş başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. İftar öncesi Kuran-ı Kerim okunurken verdiğimiz tüm şehitlerimiz için dualar okundu.

Muhsin Yazıcıoğlu’nu Andılar.
İftardan sonra, uçak kazası sonucu vefat eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu da anarak dua ettiler. Bir konuşma yapan  
Yesevi Ocağı eğitim, kültür ve sanat Derneği Genel Başkanı Eren Elmalı, ‘’ Bugün burada üç kuşak bir aradayız. Muhsin Başkan ile siyaset yaparak birlikte yol yürüyenler, Muhsin Başkan döneminde ocaklarda çelikleşenler ve Muhsin Başkan’ı görmemiş fakat onu görenlerin gözlerine bakarak sevmişler olarak bir aradayız, bir sofradayız. Bizi birbirimize dost eden Muhsin Başkan’a rahmet olsun, ruhu şad olsun.’’ Şeklinde konuştu.


 

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum