Darıca, Türk Milli Takımı’nın başarılarına ortak olmak ve ay-yıldızlı coşkuyu tek yürek halinde yaşamak için bir kez daha sahilde buluşuyor. Darıca Belediyesi, daha önceki milli maç gösteriminde amfi tiyatroyu dolduran binlerce vatandaşın ardından harekete geçerek organizasyon alanını genişletti. Vatandaşların karşılaşmayı herhangi bir görüş kısıtlılığı yaşamadan, çok daha konforlu bir şekilde takip edebilmesi amacıyla alana 3 ayrı dev ekran yerleştirileceği duyuruldu.

20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek bu dev etkinlikte kapılar sabahın erken saatlerinde açılacak. Maç heyecanı öncesinde saat 05.30’da alana gelen vatandaşlara güne sıcak bir başlangıç yapmaları için çorba ikramında bulunulacak. Büyük heyecana sahne olacak kritik karşılaşmanın ilk düdüğü ise saat 06.00’da çalacak.

Ulaşımı Kolaylaştıracak Ücretsiz Ring Seferleri

Darıca Belediyesi, sabahın erken saatlerinde düzenlenecek etkinliğe vatandaşların güvenli ve pratik bir şekilde erişebilmesi için lojistik hazırlıklarını da tamamladı. Maç saatine uygun olarak hareket edecek ücretsiz ring servisleri, ilçenin iki farklı merkezi noktasından taraftarları alarak doğrudan Dudayev Sahili Amfi Tiyatro Alanı’na ulaştıracak.

Ücretsiz ring servisleri Darıca Kapalı Pazar Alanı önü ve Müstesna Sosyal Tesisi yanından kalkacak.

Vatandaşlar, kendilerine en yakın olan bu iki noktayı kullanarak herhangi bir ulaşım veya park sorunu yaşamadan doğrudan sahildeki etkinlik alanına ücretsiz geçiş yapabilecek.

Başkan Bıyık: "Ay-Yıldızlı Formamız İçin Tek Yürek Olacağız"

Darıca genelinde milli ruhu üst seviyeye çıkaracak organizasyonu yakından yöneten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm ilçe halkına açık bir davette bulundu. Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Başkan Bıyık, şunları kaydetti:"Milli birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyede hissedildiği, tek bir amaca kilitlendiğimiz yegane organizasyonların başında milli maçlarımız geliyor. Cumartesi sabahı erken saatlerde Dudayev Sahili'nde ay-yıldızlı formamız için tek yürek, tek ses olacağız. Tüm hemşehrilerimizi, yediden yetmişe tüm Darıcalıları bu büyük heyecana ortak olmaya ve milli takımımıza tek bir ağızdan destek vermeye davet ediyorum. Darıca’mıza yakışır, hafızalarda yer edecek muazzam bir atmosfer oluşturacağımıza gönülden inanıyorum."

Belediye yetkilileri, erken saatteki maça gelecek vatandaşların yanlarında Türk bayraklarını getirmelerini rica ederken, sahil şeridinde görsellerle desteklenen kırmızı-beyaz bir şölen havası estirileceğini belirtti.