SON DAKİKA

30 Yıllık Tecrübesiyle Gümüşhane’de Yeni Başarılar Peşinde
30 Yıllık Tecrübesiyle Gümüşhane’de Yeni Başarılar Peşinde
12:26
21 Eylül 2024

1969 Erzurum doğumlu ve eğitim kariyerinde 30 yılı aşkın süredir kesintisiz hizmet veren tecrübeli eğitimci Şener Doğan, Gebze’de geçirdiği 8 yıllık süre boyunca okul müdürlüğü ve ilçe müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Özellikle Gebze’de eğitimin kalitesini artırmak için büyük projelere imza atan Şener Doğan, eğitim alanlarında arsalar oluşturdu, hayırseverlerle iş birliği yaparak okullar inşa etti, öğretmen sayısını artırarak sınıf mevcutlarını önemli ölçüde azalttı.

Gebze’de geçirdiği bu süreyi “hayatımın en mutlu dönemleri” olarak nitelendiren Doğan, burada kurum kültürü ve eğitimde uyumu sağlayarak kalıcı bir etki bıraktı. Eğitimin sadece ders kitaplarından ibaret olmadığını, toplumun her kesiminden destek alarak daha ileriye taşınabileceğini gösteren tecrübeli eğitimci, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik yaptığı çalışmalarla büyük başarılar elde etti. Doğan, "Hizmetteki başarımız, dezavantajlı gruplara verdiğimiz hizmetle doğru orantılıdır" dedi.

Şu anda Gümüşhane'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Şener Doğan, Gebze’de elde ettiği başarıları Gümüşhane’ye taşımak için planlar yaptığını dile getirdi. Tecrübeli müdür Gümüşhane’nin eğitim ihtiyaçlarını tespit edip, fiziki yapıyı iyileştirme ve eğitimin niteliğini artırma konusunda ciddi çalışmalar yürütmeyi hedefliyor.

“İşinizi de ibadet aşkıyla yapın”

Doğan, eğitimde en çok huzuru önemsediğini belirtirken, “Bu memleketin gelişmesi, değişmesi ve dönüşmesi ancak eğitimle olur. Bu da eğitimcilerle olur. Yani öğretmenimize, öğretmenlerimize sahip çıkacağız. Eğitimi önemseyeceğiz. Sabah okula bir ibadet haneye gider gibi gidin, okulunuzu açın, akşama kadar işinizi de ibadet aşkıyla yapın, akşam aynı şekilde kapıyı kapatın ve gönül huzuruyla evinize gidin “dedi.

“Doğan: Gebze’ye vefa borcum var.”

Gebze’ye olan vefa borcunu her fırsatta dile getiren tecrübeli müdür, Gebze’de ki güzel anılarını ve başarılarını hiç unutmayacağını belirtti. Şener Doğan “Gebze'ye bir kere teşekkür etmek istiyorum. Benim Gebze'ye bir vefa borcum var ve Gebze'ye olan borcumu ödemek için çok çalıştım. Bundan sonra da çalışmaya, üretmeye bana ihtiyaç olduğunda her zaman Gebze'nin, Gebze eğitiminin yanında olmaya devam edeceğim. Gebze’den bağım kopmaz çünkü evim, çocuklarım da Gebze’de. Öğretmen arkadaşlarım, 8 yıllık Gebze'deki çalışma süremde bana ciddi destek sağladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Özellikle eğitim ailesine ve kamuoyuna, herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gebze'den çok mutlu, bahtiyar ayrıldığını vurgulayan Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’nin hep kalbinin bir köşesinde, en büyük yeri kaplayarak kalacağını sözlerine ekledi.

Gebze'den aldığı güçle Gümüşhane'de yeni başarılar peşinde olan tecrübeli eğitimci, şehri eğitim alanında ileriye taşımak için tüm enerjisini ortaya koymaya hazır.

 

Muhabir: Sedanur Güllü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum