AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, basın mensuplarıyla buluştu
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, basın mensuplarıyla buluştu
22:06
12 Eylül 2024

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, göreve gelmesinin birinci yılını değerlendirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Köksal Şakar, bu süreçte 2 bin 82 yeni üyenin partiye kazandırıldığını duyurdu. Ayrıca, Darıca’nın AK Parti tarafından en çok oy farkıyla kazanılan dört ilçeden biri olduğunu vurguladı. Teşkilatlarının güçlü olduğunu belirten Şakar, başarıyı sürekli kılmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Köksal Şakar, “Darıca alırız dedikleri 3 ilçeden biriyken, alamayacakları 4 ilçeden biri oldu” dedi.

“Dünyanın bir yerinde kanayan yaramız var”

Şakar, toplantıda Gazze'deki duruma da değindi ve İsrail'i lanetleyerek, Gazze’nin özgürlüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Gazze'deki soykırıma dikkat çeken Şakar, 6 Ekim'den bu yana bölgede yaşanan soykırımı vurgulayarak, vefat edenlere rahmet diledi ve İsrail’in kınandığını belirtti. Başkan Şakar, “Dünyanın bir yerinde kanayan yaramız var. İsrail’i lanetliyoruz, soykırımın bitmesi ve Gazzeli kardeşlerimizin özgürlüklerine kavuşmalarını istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kongre tarihi belli oldu

Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Şakar, geçen yıl içinde 945 hasta ziyareti, binin üzerinde esnaf ziyareti ve 670 istişare kurulu toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. 22 Eylül’de yapılacak delege seçimleriyle partiyi güçlendirme çabalarını sürdüreceklerini belirtti. Kongre sürecinde demokrasi bayramı havasında geçecek bir kongre hedeflediklerini dile getirdi. Şakar, 20 Ekim’de saat 11.00’de yapılacak kongre için hazırlıkların sürdüğünü ve partinin delege kriterlerinin belirlendiğini kaydetti. Şakar, geçtiğimiz yıl kendisine bu görevi uygun gören il başkanına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Darıca’ya 300 yataklı hastane müjdesi

Programın devamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köksal Şakar, Darıca’nın en büyük sorunlarının trafik ve hastane olduğunu dile getirirken bu konuda çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Şakar, “300 yataklı bir hastane projesi sağlık bakanlığı tarafından onaylandı. En kısa sürede çalışmalara başlanılacak” dedi.

Muhabir: Sedanur Güllü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum