SON DAKİKA

CHP İl Başkanı Yıldızlı: “Vizyonumuzu il danışma kurulunda açıklayacağız”
CHP İl Başkanı Yıldızlı: “Vizyonumuzu il danışma kurulunda açıklayacağız”
23:24
29 Aralık 2021

CHP’DE FARKLI BİR DANIŞMA İZLEYECEĞİZ

Son dönemde kent genelinde ciddi çalışmalara imza atan ve yaşanan ekonomik kriz karşısında yeni söylemler geliştiren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ile bir araya geldik. 9 Ocak’ta Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde yapılacak olan İl Danışma Meclisi toplantısı hakkında bilgi veren Yıldızlı, yeni dönem vizyonlarını danışma meclisi toplantısında açıklayacaklarını söyledi. Aynı zamanda üye katılımının olacağı danışma meclisine partinin eski belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları ve parti büyüklerinin de yer alması planlanıyor. Kentin sorunlarına hakim olduklarını söyleyen Yıldızlı, Ak parti ve belediye başkanlarını da eleştirdi.

ÖNCELİK SANDIK SORUMLULARI

Partinin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yıldızlı, “Seçildiğimden beri tüm ilçelerde sandık sorumluları ile ilgili çalışma yapılması için ilçe başkanları ile görüştüm. 15 günde bir bu konuda toplantı yaptık. Sandık sorumlularını çok önemsiyorum. Bizim önümüzde İstanbul örneği var. Biz ilk seçimlerde Kocaeli’de birinci olacağız. Bu inançla çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm sandık sorumlularımızı tek tek telefonla arayarak konuştuk. Genel merkez de gönderdiğimiz sandık sorumlularını arıyor.

AYRIM DEĞİL SEVGİ OLACAK

Seçimleri aldığımızda kentte ayrım olmadan nasıl yönetildiğini herkes görecek. Her yer siyah ve beyaz oldu. Çok korkunç ayrımcılıklar var. Üniversitedeyken benim sağcı dostlarım vardı. Onlarla oturup görüşüyorduk. Ama şimdi insanlar birbirine selam vermekten çekinir oldu. Kin ve nefretten uzak sevgi dilini yükseltmek gerekiyor. Siyaset dilinin mutlaka ve mutlaka değişmesi gerekiyor. Ama maalesef siyaset dili ayrımcılıktan besleniyor.

EN YALIN HALİYLE ANLATACAĞIZ

İlçe danışma meclisi toplantılarımızı yaptık. Bundan sonra bizim 9 Ocak’ta yapacağımız İl Danışma Meclisi toplantısında vereceğimiz mesajlar önemli. İktidar olacak bir partiyiz ve bizim toplumun sözcüsü olmamız gerekiyor. İlçe danışma meclisi toplantılarından gelen geri dönüşlerle birlikte bir vizyon ortaya koyacağız. İktidara geldiğimizde ilk 6 ayda yapacağımız çalışmaları burada anlatacağız. Çalışmalarımızı en yalın halde halkın anlayacağı şekilde ortaya koyacağız.

Etiketler: chp yıldızlı kocaeli
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum
Darıca
Gündem