SON DAKİKA

Darıca Belediyesi karla mücadeleye hazır
Darıca Belediyesi karla mücadeleye hazır
21:35
22 Aralık 2021

Darıca Belediyesi ekipleri, kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde başlayan ve etkisini arttırarak devam eden kar yağışı Darıca’da da başlarken Darıca Belediyesi de teyakkuza geçerek olumsuz hava şartlarına karşı tedbirlerini arttırdı.


BAŞKAN BIYIK BİLGİ ALDI

Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterler başta olmak üzere her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini alan Darıca Belediyesi, karla mücadele ekipleri oluşturdu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için gerekli bütün tedbirleri aldıklarını belirterek Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi.


50 KİŞİLİK EKİP KURULDU

Darıcalıların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, 5 kamyon, 6 kazıyıcı yükleyici, 2 tuzlama robotu, 1 ekskavatör, 1 greyder, 10 kamyonet ve 50 kişilik karla mücadele ekibiyle hem tuzlama hem kar temizleme hem de kar küreme çalışmaları yürütecek. Kar yağışı öncesi teyakkuza geçen Darıca Belediyesi, karla mücadele ekipleriyle birlikte 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak için çalışacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum