SON DAKİKA

Darıca'da Kiracı, Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibini vurdu.
Darıca'da Kiracı, Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibini vurdu.
14:20
15 Ağustos 2022

Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde kiracısı tarafından pompalı tüfekle vurulan ev sahibi abi ve kardeşi, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi, Yarenler Sokakta meydana geldi.
Ev sahibi Mehmet Koç ile ile kiracısı Abdurrahman Karataş ve Oğlu Ozan Karataş, kiranın artırılması isteğine olumsuz cevap verince aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında ev sahini Mehmet Koç’un oğulları A.R. Koç  ve kardeşi R.Koç’ta olay yerine gelerek tartışmaya dahil oldular. Ev sahibi ve kiracılar arasında bir süre devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası, kiracı A.K’ın oğlu O.K, eve girerek pompalu tüfeğiyle bahçeye geldi. Tartışmanın büyümesi üzerine elindeki pompalı tüfeği ev sahiplerine doğrultan O.K  babası A.K engellemek istedi. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan saçmalar Ahmet Rasim Koç ile kardeşi Resul Koç’a isabet etti.
Saçmaların isabet ettiği A.R.K gözünden, R.K ise elinden yaralandı. Olaydan önce ev sahibi 8 aydır kiracıyı evden çıkmaları hususunda uyardıklar fakat çıkmadıklarıda iddialar arasında yer aldı.  Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıken, gözünden yaralanan Ahmet Rasiç Koç daha sonra Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’ne sev edild.
Polis, pompalı tüfekle ateş ederek 2 kardeşi yaralayan Ozan Karataş’ı göz altına aldı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum