Gebze Fenerbahçeliler Derneği,  Ziyaretlerine Devam Ediyor
Gebze Fenerbahçeliler Derneği,  Ziyaretlerine Devam Ediyor
12:09
20 Ağustos 2024

Gebze Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Y. Koç’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından, bölgedeki paydaşlarla olan temaslarını sürdürüyor. Dernek, bu kapsamda iyi bir Fenerbahçe taraftarı olan Çayırova Kaymakamı Sayın Ahmet Önal ve Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti.

 

 

Ziyaretlerde, Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ümit Sarıtoprak ve yönetim kurulu üyeleri, Sayın Kaymakam ve Sayın Başkan’a Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarını takdim etti. Dernek Başkanı Ümit Sarıtoprak, bu tür ziyaretlerin, Fenerbahçe’nin bölgedeki varlığını ve etkisini güçlendirmek adına önemli olduğunu vurguladı. Sarıtoprak, “Bölge paydaşlarıyla sürekli iletişimde olmak, derneğimizin ve Fenerbahçe camiasının gücünü artırmak için büyük önem taşıyor. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek,” dedi.

Gebze Fenerbahçeliler Derneği, bölgede Fenerbahçe ruhunu canlı tutma ve toplumsal ilişkileri güçlendirme amacıyla bu tür ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini belirtti.

" width="720">

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum
Darıca
Gündem