SON DAKİKA

İYİ Parti Çayırova’da başkan İlhami Bayrak
İYİ Parti Çayırova’da başkan İlhami Bayrak
23:47
23 Aralık 2021

Kandıra’dan sonra yetersiz görüldüğü için görevden alınan ikinci ilçe olan Çayırova’ya atama yapıldı. Mehmet Şeref Uzunal’ın yerine başkanlık görevine İlhami Bayrak atandı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İlhami Bayrak’ı kutladı, “İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bizler de İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak partimizin iktidarı ve milletimizin refahı için büyük emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor” dedi.

Bayrak, başkanlığını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu, "Değerli Çayırovalı hemşehrilerim ve İYİ partimize gönül vermiş kıymetli arkadaşlarım İYİ parti genel merkezimizin ve İYİ parti Kocaeli il başkanlığımız tarafından yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu Çayırova ilçe başkanlığı tarafımıza tevdi edilmiştir.
 İlçemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, 1972 Bayburt doğumlu. 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Çayırova Belediye Meclis Üyesi seçildi, komisyonlarda görev yaptı. 2014 seçimlerinde SP’nin Çayırova belediye Baykan adayı oldu. Çayırova Fatih Spor Kulübünde uzun dönem başkanlık yapan Barak; evli ve 5 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum