SON DAKİKA

MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ali Gökhan'dan Bayram Mesajı
MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ali Gökhan'dan Bayram Mesajı
20:15
9 Nisan 2024

MHP Gebze ilçe başkan yardımcısı Ali Gökhan yarın balayacak ve üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Gebze ve Kocaeli'nin bayramını kutladı.

Başkan yardımcısı Ali Gökhan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi,
“Sevgili Hemşehrilerim, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını hüzünle uğurlarken, sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm hemşehrilerimin, sevdikleriyle beraber, sağlık ve huzur içinde geçireceği nice güzel bayramlara erişmesini temenni ediyorum

Gelenek ve göreneklerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı anlamlı günlerdir.

Ramazan Bayramı'nda büyüklerimizi ziyaret edip onları sevindirmeli, küçüklerimize de sevgi ve şefkatle yaklaşarak bayram coşkusunu birlikte yaşatmalıyız. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahibi yardım bekleyen insanlarımızla bir araya gelmeli şehit ve gazi ailelerimizi de unutmayarak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız.

Yüce Allah’ın rahmet ve merhametiyle yeryüzünü kuşattığı bayram günlerinde başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere tüm mazlum coğrafyalarda zulüm altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan mazlum milletlerin kurtuluşa ermesini temenni ediyorum.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum
Darıca
Gündem