SON DAKİKA

Selda Yavuz kadın projelerini anlattı
Selda Yavuz kadın projelerini anlattı
13:09
30 Aralık 2021

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un öncülüğünde başlatılan; KADES, KETEM, ŞÖNİM ve Narkotik Polis Anne projelerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantılarının ilki önceki gün Gebze’de düzenlendi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Kaymakam Mustafa Güler’in eşi Nuray Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün eşi Güler Büyükgöz ve çok sayıda kadın katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Güler Büyükgöz, “Aile huzur ve bütünlüğünün bozulduğu dönemlerde bu programı düzenleyen Selda Hanım’a teşekkür ederim” dedi. Nuray Güler ise, “Bugün biz kadınlar için çok önemli bilgilerin verileceği, hepimizin bazı şeylerin farkına daha iyi varacağı bir toplantı yapılacak. Bizi yakından ilgilendiren kadına şiddet meselesi, her türlü bağımlılık ve mücadele, son yıllarda evlatlarımızı esir eden sosyal medya ile ilgili olarak bilinçleneceğiz” dedi.

Selda Yavuz da bilgilendirme toplantılarının yaygınlaştıracaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Kısmet olursa bu toplantıları yaygınlaştırmak istiyoruz ve başlangıcını da Gebze’den vermiş olduk. Bu toplantı beş ana başlıktan oluşmaktadır. İçişleri Bakanlığımızın projesi olan KADES ve Narkotik Polis Anne, Aile Bakanlığımızın projesi olan ŞÖNİM ve Sağlık Bakanlığımızın projesi olan KETEM, Kocaeli İl Müftülüğümüzün ‘Aile içerisindeki huzur ve hukuk’ projesini konuşacağız. Şu anda 2021’in son günlerini yaşıyoruz. Yeni yılımızın, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum