SON DAKİKA

 Şener GYD'den Şok Edici Ödüllü futbol Kış Turnuvası!
Şener GYD'den Şok Edici Ödüllü futbol Kış Turnuvası!
10:14
9 Aralık 2022

Toplam 120 bin lira ödüllü Şener GYD Kış Futbol Turnuvası’na ilgi her geçen gün büyüyor.

Bölgemiz gayrimenkul dünyasının en başarılı isimlerinden Şener Yılmaz’ın sahibi olduğu Şener GYD’nin Geleneksel Kış Futbol Turnuvası ile ilgili hazırlıklar aralıksız olarak devam ediyor.

Spora ve futbola olan ilgisi ve desteği ile bölgemiz spor camiasının haklı takdirini kazanan Gebze Birlik Futbol Kulübü Başkanı Şener Yılmaz, 2023 yılının ilk ayında start alması planlanan geleneksel futbol turnuvası ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunarak düzenledikleri organizasyona gösterilen ilgiden mutlu olduklarını dile getirdi.

Yılmaz, Ağustos ayında gerçekleşen ve Eylül 2022’de final yapan ilk turnuvanın spor kamuoyundan ve katılımcı takımlardan büyük takdir aldığını belirterek “ Futbolun tüm enstrümanlarının en iyi şekilde sergilendiği turnuvamız oyun kalitesi, seyir zevki ve centilmence müsabakaları ile tam bir şölen havasında gerçekleşmişti. Final maçlarının hemen ertesi gününde bir çok futbolsever yeni turnuvanın ne zaman yapılacağını, mutlaka yeni turnuvada yer almak istediklerini dile getirdiler. Bizde o günden itibaren hazırlıklarımızın startını verdik. Gebze spor kamuoyunun övgülerine mazhar olan projemizin daha da üst seviyelere çıkması için komitemiz ve çözüm ortaklarımızla mesaimize başladık. Komite Başkanımız TSE Başdenetçisi ve Kocaeli Kırşehirliler dernek Başkanı Fatih Soylu ve ekibi çok titiz bir çalışma yürütüyorlar. ” Dedi.

Gebze Birlik FK olarak halen devam eden bir turnuvada sahaya çıktığını hatırlatan Yılmaz “ Her turnuvada finali hedefleyen ve istim üstünde bir takımımız var. Gebze Birlik olarak planladığımız şekilde lige hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” Diyerek Golden Lig’de iddialı olduklarını bir kez daha dile getirdi.

ŞAMPİYON TAKIMA 4 GÜN 3 GECE TATİL

Gebze ve bölgesinin sportif tanıtımı anlamında Şener GYD Futbol Turnuvası’nı çok önemsediklerinin altını çizen Şener Yılmaz açıklamalarının devamında ise şu sözlere yer verdi. 

“ Turnuvamızın dereceye girecek takımları için muhteşem ödüller hazırladık. Şampiyonluk ödülümüzü 20.000 liraya çıkarırken şampiyon olan takımı tüm oyuncuları birlikte yaz tatiline göndereceğiz. 2.’lik,3.’lük ve 4.’lük içinde ödüllerimiz olacak. Turnuvamıza katılım ücreti olarak 10 bin Türk lirası alıyoruz. Ve şuan tüm gayretimizle katılımcı takımlar nasıl daha fazla maç oynar, futbolun oynama keyfini ve seyir zevkini en üste nasıl çıkarırız diye fikstür çalışmalarımıza odaklandık.

SPONSORLARDA ÇOK HEYECANLI

Turnuvamıza sponsor desteklerinin yoğunluğundan da çok mutluyuz. Sponsorlarımızda takımların yeşil zemine ayak basmasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Mis Pilav, Kuvars Mimarlık, SGT İnşaat Gayrimenkul ve DDC Grup Dijital Baskı A.Ş ikinci sezonumuzun sponsoru oldular. 

KATILIMLAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Çok keyifli, rekabetin üst düzeyde yaşanacağı, centilmenliğin ve sportmenliğin ilk turnuvada olduğu gibi zirvede yaşanacağı ve heyecan dolu bir turnuva bizi bekliyor. Katılımcı takımlar anlamında bir yoğunluk yaşıyoruz. Buda bizim fikstürü belirlememizi zorlaştırıyor. Geçen sezondan gelen takımlar var. Bu sezonu kış turnuvasını bekleyen ekipler vardı. 10 günlük bir süre içinde katılımları tamamlayıp kura çekimi ile grupları belirleyeceğiz. Yılbaşı tatilinden dönüşte ise tüm futbol severleri muhteşem bir futbol şöleni ile turnuvamızı takip etmeye davet edeceğiz.” 

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum