SON DAKİKA

Suç makineleri yakalandı!
Suç makineleri yakalandı!
22:30
26 Aralık 2021

Körfez’de, 2 hafta öne bir otomobil hırsızlığı ile  başlayan  suç serisini,  bir gün sonra  Dilovası’de bir fabrikadan çelik kasa hırsızlığı ile devam ettiren ve  20 Aralık’ta da  Gebze’de  bir iş adamını gasp ederek 1 milyon parasını aldıkları tespit edilen 4 kişi,  Gebze ve Dilovası’da düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli Körfez İlçesinde, 8 Aralık 2021 günü  park halinde iken  çalınan bir otomobil, bir gün sonra Dilovası İlçesinde bulunan bir fabrikadan çelik kasa hırsızlığına karıştı.  Kocaeli Polisi her iki olay ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. 20 Aralık günü ise  Gebze’de bir iş adamı, evinden çıktığı esnada  silahlı kişiler tarafından  gasp edilerek, elinde bulunan çantasındaki 1 milyon  para  alındı.  Polisin yaptığı araştırmalar sonucu her 3 olayında aynı kişiler tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. 

Kocaeli Polisi,  MOBESE ve güvenlik kameralarından yapmış oldukları incelemeler ve olay yerinden alınan parmak izlerinden yola çıkarak,  park halindeki bir otomobili çalan,  bir fabrikaya girerek çelik kasadaki 50 bin TL para ile 2 tabancayı alan ve son olarak iş adamını gasp ederek 1 milyon TL para ile ortadan kaybolan 4 kişiyi tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası ve Körfez’de düzenlenen operasyon sonucu F.A. (25), A.Y. (36) ve benzer suçlardan sabıkalı oldukları belirlenen F.Y. (32) ve İ.Ç. (51) isimli 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.

 

Etiketler: polis operasyon kocaeli
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum