SON DAKİKA

Vali Yavuz'dan yeni yıl mesajı
Vali Yavuz'dan yeni yıl mesajı
13:20
30 Aralık 2021

Vali Yavuz, mesajında, hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılın daha geride kaldığını, yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanının yaşandığını belirtti.

Her yeni yılın, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, sağlıklı ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerin filizlendiği bir yıl olduğuna işaret eden Vali Yavuz, "Ülkemizde yaşanan bu değişim ve dönüşüme rağmen, gönül coğrafyamızda ve yakın çevremizde yaşanan istikrarsızlık, iç savaşlar ve oluşturulan krizler, tüm toplumumuzu derinden etkilemiştir. Yakın coğrafyamızda yaşanan bu olayların müsebbipleri, insanlık var oldukça sebep oldukları bu vebalin yükü altında ezileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz, aziz milletin, kadim medeniyetinin gereği olarak, geçmişte olduğu gibi 2021 yılında da yine mazlumun ve mağdurun yanında yer aldığını vurguladı.

Eski devlet yönetimi anlayışının çok değiştiğini vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:

"Yönetişim kavramının öne çıktığı ve herkesin fikrine ihtiyaç duyduğumuz bir süreçteyiz. ' Türkiye'nin sanayi şehri' sıfatını en güzel şekilde taşıyan bu şehri, hep beraber el birliğiyle daha iyi bir noktaya taşımalıyız. Bunun için de ortak aklı, istişare kültürünü ve birlikte yönetim anlayışını bu şehirde hakim kılmak zorundayız. Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor. İnşallah 2022 yılı, aziz milletimiz ve tüm dünya için barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur. Bu duygularla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, onların kutsal emanetlerine ve gazilerimize de saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum