SON DAKİKA

Bozulan Yollara Anında Müdahale
Bozulan Yollara Anında Müdahale
18:28
7 Mayıs 2020

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonuna hızlı giren İzmit Belediyesi, kent genelinde bozulan yolları tespit ederken, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek asfaltlama ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor

 

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonuna hızlı giren İzmit Belediyesi, kent genelinde yaşanan eksikliklere anında müdahale ediyor. Bozulan yolları tespit ederek veya vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler yolların onarım, bakım ve asfaltlama gibi işlemlerini gerçekleştirerek, eksiklikleri gideriyor. Bu doğrultuda çalışan ekipler, kentin her noktasında bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. 

 

KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA 

 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Turan Güneş Caddesi’nin Bekirdere ile Şirinevler bölgesinde oluşan bozukluklar için önce gerekli onarımı sağladı, ardından ise yama asfalt yaparak bölge halkının hizmetine sunuldu. Ayrıca Tavşantepe Mahallesi, Kadıköy Mahallesi Hayri Koca Sokak, Yahya Kaptan Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi, Günaydın Sokak, Hanımeli Sokak ve Şebnem Sokak üzerinde yama asfalt yapılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum