SON DAKİKA

Darıca'da Zafer Harekatı
Darıca'da Zafer Harekatı
13:44
11 Ocak 2024

1976 yılında doğmuş olan Kaleözü, Erciyes Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. 
Biyolojik savunma konusunda kendini geliştirmiş ve bu konuda uluslararası firmalarla çalışma fırsatı yakalamıştır. CBRN International Savunma Sanayii A.Ş'nin kurucularından olan Özgür Kaleözü, TÜBİTAK MAM Teknoloji serbest bölgesinde faaliyet göstermekte olan firmada, ülkemizde ve dünyada afet yönetimi, terörle mücadele ve güvenlik konularında faaliyet gösteren kurumlara yönelik çalışmalarına devam etmektedir.
Ülkemiz kamu kurumlarına sunduğu projelerle ülkemizin milli güvenliğine katkı sağlarken, savunma sanayinde biyolojik tespit ve teşhis konusunda yerli teknolojilerin gelişmesi için uluslararası işbirliği imkanları sunmuştur. Özgür Kaleözü bu üst düzey teknoloji ürünlerine yönelik çalışmaların ülkemize hem teknoloji hem istihdam hem döviz hem de uluslararası prestij getirecek çalışmalar olduğunu her fırsatta dile getirmektedir.
Uluslararası ilişkiler konusunda tecrübeli olan Kaleözü, Dünya Sağlık Örgütü, Kenya Sağlık Bakanlığı ve yerel bir üniversite ile işbirliği yaparak Kenya'da bilimsel bir çalışmanın yöneticisi olarak görev almıştır.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum