SON DAKİKA

EN Genç Beledİye  Başkan Aday Adayı Oldu!
EN Genç Beledİye Başkan Aday Adayı Oldu!
15:54
17 Ekim 2023

2024 Yerel seçimlerinin yaklaşması üzere belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. Darıca ve bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan başarılı siyasetçi Ferhat Yılmaz, Yeniden Refah Partisi saflarına katılarak Darıca Belediye Başkan aday adayı oldu

Darıca'da uzun yıllar siyaset yapan Ferhat Yılmaz, şimdide Darıca belediyesi başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yılmaz, daha önce en genç meclis üyesi ünvanını almıştı. Meclis üyeliği sürecinde hiç bir şaibeli olaylara karışmayan ve sürekli olarak vatandaşların sorunlarını çözümü için meclise taşıyan ve ayrım yapmadan her vatandaşın yanında olan bir siyasetçi olarak tanınıyor. Yeniden Refah Partisinden aday adayı olan Ferhat Yılmaz özellikle gençler ve yaşlılar için hazırladığı projeler dikkat çekiyor. Projelerini adaylığının kesinleştiği zaman açıklayacağını belirten Yılmaz, '' Darıca'da bir çok eksiği biliyorum özellikle gençler ve yaşlıların neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Özellikle Darıca'da spor konusunda devrim gerçekleştireceğiz. Adaletli ve Eşit davranacağız. AFET konusunda ciddi derecede önlemler alacağız. Geri kalan projelerimi ise adaylığım gerçekleştiği zaman açıklayacağım.'' Şeklinde ifadeler kullandı. Fehat Yılmaz'ı ise bir çok sporcu ve sporun içerisinde olan kişiler desteklediği gözlemleniyor. 

Ferhat Yılmaz Kimdir?
1988 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Ferhat Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası. Lise mezunu olan Yılmaz, sahibi olduğu STY Metal’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor. 2011 yılından bu yana AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yapan Yılmaz, geçtiğimiz dönem Darıca’da belediye meclis üyeliği yaptı. Yılmaz, 14 Mayıs 2023’te yapılan genel seçimlerde, Kocaeli Milletvekili aday adayı olmuştu. Ferhat Yılmaz ayrıca, Darıca’nın Amatör Süper Lig’deki tek temsilcisi Darıca Türkelispor’un Kulüp Başkanlığını yapıyor.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum