SON DAKİKA

Gebze İYİ Parti Gençlik Kollarına Fenomen Başkan!
Gebze İYİ Parti Gençlik Kollarına Fenomen Başkan!
14:34
19 Ekim 2023

Neslihan Baş'dan boşalan İYİ Parti Gebze ilçe Gençlik Kolları başkanlığına Ünlü sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin atandı.

Gebze İYİ Parti ilçe başkanlık makamına gelen Av. Uğur Demir, 2024 yerel seçimleri öncesi parti içerisindeki mihenk taşlarını bir bir yerine oturtarak hızlı bir şekilde seçimlere hazırlanmak istiyor. Neslihan Baş'ın Gençlik kolları başkanlığını bırakması üzere, başkan Demir. Özelikle Z kuşağının beğenerek takip ettiği sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin'i ilçe gençlik kolları başkanlığına atadı.

Geleceği Biz Yazacağız.
Yeni Gençlik kolları başkanı Mazlum Zengin, ''Yıllardır sosyal medyada genç bir kitle ile yola devam ediyoruz mizah şeklinde paylaşımlar yapıyordum. Ülkemizde gençlere getirilen yasaklar, ambargolar üzerine siyasete atılmayı düşündüm. Ülkemize, Vatanımıza ve Gençlere en iyi şekilde hizmet edebilecek bir parti olan ve gençleri çok iyi anlayan partimizin ablası ve genel başkanımız Meral Akşenir'in yanında olmayı bu ailenin bir parçası olmanın haklı gururu ile Gebze gençliğini ayağa kaldırıcağız inşallah, Gençlere kendimizi iyi anlatacağız ve geleceği Biz Yazacağız.'' Şeklinde ifadelerde bulundu.

Mazlum Zengin Kimdir?
1994, Darıca doğumlu olan Mazlum Zengin Kocaeli bölgesinde ZENGİN  soyisimleri ile önde gelen aile ferdi. Makine mühendisi olan  Zengin, girişimciliği ilede ön plana çıkıyor e-ticaret/geridönüşüm/ matbaa /Sosyal medya pazarlama gibi bir çok sektörde ticaret yapıyor.

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum
Darıca
Gündem