SON DAKİKA

KOSHADOS  Arama Kurtarma Eğitimleri Başladı
KOSHADOS  Arama Kurtarma Eğitimleri Başladı
16:40
9 Ekim 2021

Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü bünyesinde oluşturulan, KOSHADOS  Arama Kurtarma Operasyon Birimi eğitim çalışmaları başladı.

Darıca’da meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine katılarak, kolluk kuvvetlerine ve AFAD’a katkı sunması amaçlanan Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü  Arama Kurtarma ekibi  ilk eğitim çalışmaları 9  Ekim 2021 Cumartesi günü yapıldı.


KOSHADOS Arama Kurtarma  eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren KOSHADOS Başaknı D.Emre Polat ; “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları bünyesinde oluşturduğumuz   Arama Kurtarma Birimi olarak eğitim çalışmalarına başladık. 50 üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen ilk dersimiz ile katılımcılardan tam not aldık. Eğitimlere katılmak isteyen katılımcılar, kulübümüze kayıt yaptırabilir ve yeterli sayı oluştuğu takdirde ayrı bir grup oluşturularak eğitim verebiliriz. Üç aylık bir eğitimden sonra Darıca ve Çevresinde meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine tam teçhizatlı olarak katılmayı, hem kolluk kuvvetlerimize hem de AFAD’a katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara Bey,  Kocaeli Büyükşehir Başkan vekilimiz sayın Yaşar Çakmak beye  ve Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık beyemaddi manevi destek verecek olan Darıca halkına teşekkür ederiz” dedi.

 

Etiketler:
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorum